Hasi ziet jongeren op deur bonken: "Op Dender hebben er punten gescoord"

Hasi ziet jongeren op deur bonken: "Op Dender hebben er punten gescoord"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi wacht geduldig op zijn versterkingen, maar door het uitblijven daarvan kunnen er wel een paar jongens zich laten opmerken. In de beloftenmatch van woensdag in Dender waren er een paar die de gelegenheid met beide handen grepen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Eerst en vooral bevestigde Hasi dat Silvio Proto zondag tussen de palen staat tegen Charleroi. "Hij heeft vijfenveertig minuten gespeeld tegen Dender en verteerde dat goed. Hij speelt zondag! Hij is mijn kapitein en als hij fit is, speelt hij altijd", knikte Hasi.

Proto speelt

Daarnaast waren er nog een paar jongens die dichtbij een basisplaats staan. "Al ga ik ook niet elke week omgooien. N'Sakala moet vertrouwen krijgen en ik ga Najar dus niet terug naar de rechtsback halen. Al hebben er in Dender en de voorbije weken wel een paar punten gescoord. Kabasele? Ja, maar ook Samuel Bastien. Hij is nog heel jong, maar laat al veel zien."

Bastien laat al veel zien

Hasi was en is trouwens nog niet tevreden over zijn middenveld. "Dat moet veel en veel beter. Van de vier middenvelders is enkel Praet nu al op niveau. Milivojevic heeft lang niet gespeeld en moet tijd krijgen. Tielemans is ook nog niet op zijn beste niveau, net als Najar. Die jongen heeft niet veel vakantie gehad en dat zie je. Al hebben we de laatste weken hard gewerkt en is er al progressie te zien. De organisatie staat er en de mentaliteit is top. We hebben goeie stappen gezet, al moeten er nog komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties