Poppe legt situatie Waasland-Beveren uit: "We zijn gedoemd om transfers op het einde te doen"

Poppe legt situatie Waasland-Beveren uit: "We zijn gedoemd om transfers op het einde te doen"
Foto: © Photonews

'Alarmfase rood', kopte de krant maandag na het tweede verlies op rij voor Waasland-Beveren. Bij de club zelf prediken ze echter kalmte en geduld. "Wij kunnen nu nog niet klaar zijn. Puur budgettair is dat onmogelijk", aldus manager Dirk Poppe.

Waasland-Beveren heeft deze week nog Addy en Destorme binnengehaald. Is daarmee het huiswerk ver af mijnheer Poppe? "We zullen nog wel zien wat er mogelijk is. Wij volgen een strikt budgettair schema", vertelt de sterke man van de Waaslanders aan Voetbalkrant.com. "Iedereen weet dat er nog twee mogen vertrekken en wat er nog bijkomt, zal afhangen van wat haalbaar is."

En dat is dus de reden waarom het momenteel nog minder gaat. "Kijk, elke trainer wil op 15 juli met een volledige kern starten, maar dat kan gewoonweg niet bij ons. Wij zijn gedoemd om onze transfers op het einde van transferperiode te doen. Dat scheelt hem 40-50 procent op ons budget. Maar we hebben nu toch al enkele watertjes doorzwommen. We weten binnen welke lijntjes we kunnen kleuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties