Transfergeruchten 12/08: Portugese krant ziet toekomst Defour in Astridpark

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 44 reacties
Transfergeruchten 12/08: Portugese krant ziet toekomst Defour in Astridpark
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het transfercircus zal nog een dikke drie weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u de spelers die aan een nieuwe club worden gelinkt.

Portugese krant ziet Defour bij Anderlecht

Volgens de Portugese krant A Bola is de transfer van Defour naar Anderlecht rond. Met de overgang zou een bedrag van zes miljoen euro gemoeid zijn. De Rode Duivel zou voor drie jaar tekenen in het Astridpark.

Moeskroen-Péruwelz toont interesse voor Geraerts

Karel Geraerts zou kunnen rekenen op de interesse van Moeskroen-Péruwelz. Dat meldt het Waalse Sudpresse. Geraerts is momenteel transfervrij.

Cuadrado laatste target van Barcelona

FC Barcelona heeft zijn zaakjes bijna op orde. De Catalanen willen graag nog Juan Cuadrado overhalen om naar Spanje te verhuizen. De Colombiaan van Fiorentina is overigens het laaste doelwit van Barça. Indien hij niet komt moet Luis Enrique met de huidige kern aan de slag.

Roma wil extra aanvaller

AS Roma wil Stevan Jovetic naar de Italiaanse hoofdstad halen, maar vangt bot bij de speler zelf. De Montenegrijnse spits verkiest een verlengd verblijf bij Manchester City

Mitrovic opnieuw op de radar in Duitsland

Wolfsburg zou geïnteresseerd zijn in Aleksandar Mitrovic. Anderlecht wil liever niet verkopen, maar geld is niet bepaald het probleem voor de Duitsers. 

Jonathan de Guzman naar Italië?

Napoli zou interesse hebben in Jonathan de Guzman. De Nederlandse international komt nog uit voor Swansea, maar wordt dus misschien ploegmaat van Dries Mertens.

Manchester United gaat ver voor linksachter.

Sporting Lissabon lijkt Marcos Rojo moeilijk te kunnen houden. United zou 20 miljoen euro geboden hebben op de Argentijn.

To Defour and Van Buyten or not to...

RSC Anderlecht blijft worstelen met twee dossiers. Daniël Van Buyten kreeg een contract van twee seizoenen aangeboden en zal eerstdaags antwoord geven. FC Porto wil dan weer zes miljoen euro voor Steven Defour. Wat doet de landskampioen?

Praet richting Serie A? 

Ondertussen lijkt Internazionale een oogje te hebben op Dennis Praet. De middenvelder acteerde de voorbije weken (als enige van Anderlecht) op niveau en dat is de Italiaanse grootmacht niet ontgaan. Al is Praet voor Inter momenteel niet meer dan een optie.

Net als Van Der Bruggen...

En misschien staan Hannes Van Der Bruggen en Dennis Praet binnenkort tegenover elkaar op een Italiaans veld. De middenvelder van KAA Gent kan namelijk naar Udinese. De Buffalo's willen echter anderhalf miljoen euro op de bankrekening zien verschijnen.

En wat met Kaminksi? 

SL Benfica wil Thomas Kaminski nog steeds naar Portugal halen, maar Anderlecht lijkt een uitleenbeurt aan KV Mechelen te verkiezen. In dat geval moeten de Maneblussers eerst Tome Pacovski of Wouter Biebauw nog van de hand doen.

Heerenveen bindt strijd aan met Everton

De Friesen willen Sam Larsson naar de Eredivisie halen, maar krijgen hevige tegenkanting van Everton. Ondertussen blijft ook IFK Göteborg, de club van de flankaanvaller, moeilijk doen.

Nieuwe topaanvaller voor Galatasaray?

Didier Drogba zou wel eens snel kunnen vergeten zijn bij Cim Bom Bom. De Turkse grootmacht wil Lukas Podolski halen. De Duitse international zit namelijk op een dood spoor bij Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties