Reactie Chevalier steekt hand in eigen boezem: "Heb kansen gemist"

Chevalier steekt hand in eigen boezem: "Heb kansen gemist"
Foto: © photonews

We zagen een heel bedrijvige Teddy Chevalier tegen Racing Genk. Maar scoren? Neen, dat zat er niet in. Na de match was Chevalier dan ook niet onverdeeld tevreden van zijn eigen partij: "Ik heb kansen gemist", was hij eerlijk.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"We hebben het nagelaten om de wedstrijd dood te maken", aldus Chevalier. "En dan hebben we een jammerlijk tegendoelpunt moeten slikken. Dat is zeker jammer, omdat ik zelf ook een paar kansen heb gemist."

Zijn coach was dan weer niet ontevreden van zijn aanvaller: "We hebben hem van links naar rechts zien lopen vandaag. Hij was heel sterk. Die scherpte voorin die we missen? Dat is een kwestie van tijd: tijdens de voorbereiding kon ik mijn handen bij sommige mogelijkheden al in de lucht steken."

Penaltygeval?

En dan was er ook nog een penaltyfase: "Hij raakte mij, dus is het strafschop", was Chevalier duidelijk. Vanderhaeghe mildert: "Als arbiter moet je snel een beslissing kunnen nemen. Je ziet dat de hiel van Chevalier wel degelijk wordt geraakt, maar je zou het al vertraagd moeten zien om zeker te zijn. We moeten niet te veel klagen op de arbitrage."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties