Winst voor Lokeren en KV Oostende, Waasland-Beveren pakt een puntje

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Winst voor Lokeren en KV Oostende, Waasland-Beveren pakt een puntje
Foto: © SC

Lokeren behaalde een eenvoudige zege thuis tegen Lierse. Ook KV Oostende kon de drie punten thuishouden, terwijl Charleroi in extremis een gelijkspel moest toestaan tegen Waasland-Beveren.

Op Daknam was de wedstrijd al beslist in het eerste kwart van de match. Maric opende de score vanop de stip en halfweg de eerste helft was het Besart die de eindstand al vastlegde. We verwijzen u graag door naar het volledige verslag van Lokeren-Lierse.

In KV Oostende was het langer wachten op de beslissing. De Kustboys maakten het verschil in het laatste kwart. Daarvoor waren De Schutter en Ruytinx verantwoordelijk. Lees het volledige verslag van KV Oostende-KV Mechelen op onze website.

De spannendste wedstrijd kregen we in Henegouwen. Charleroi opende de score al in de openingsminuut, maar de bezoekers vochten zich terug in de wedstrijd via Destorme. Een penaltytreffer van Rossini bracht de thuisploeg opnieuw op voorsprong, maar in de slotminuut pakte Waasland-Beveren toch nog een punt. Lees hier alles over Charleroi-Waasland-Beveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties