Transfergeruchten 24/08: Benfica en PSV strijden om Mexicaans international en akkoord over Di Maria

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Transfergeruchten 24/08: Benfica en PSV strijden om Mexicaans international en akkoord over Di Maria
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is money time op de transfermarkt. De eindstreep komt in zicht, maar een pak clubs zijn nog op zoek naar broodnodige versterkingen. Welke spelers worden vandaag met een verhuis in verband gebracht?

Benfica of PSV voor Mexicaans international?

Andres Guardado leek op weg naar PSV, maar die transfer is nog niet rond. Intussen meldde ook Benfica zich voor de Mexicaan.

Akkoord over Di Maria

Er zou een akkoord zijn over de transfer van Di Maria naar Manchester United. Dat meldden verschillende Spaanse en Engelse media. Met de overgang zou een bedrag van 75 miljoen euro, plus bonussen, gemoeid zijn.

Fulham wil voormalige goalie van Twente

Fulham wil Nikolay Mihaylov naar Londen halen. De Engelse tweedeklasser zag Maarten Stekelenburg naar AS Monaco vertrekken en hoopt nu om de doelman van Hellas Verona te halen.

Milan wil Costa Ricaanse sterkhouder

AC Milan heeft een oogje laten vallen op Joel Campbell. De Costa Ricaanse international was de voorbije maanden niet altijd succesvol bij Arsenal.

Geen transfer door knieblessure?

Danny Welbeck is door Louis van Gaal op de transferlijst gezet en stond dicht bij een overgang naar Tottenham Hotspur. Een vervelende knieblessure lijkt hem nu toch op Old Trafford te houden.

Podolski is van Juventus

Lukas Podolski heeft naar verluidt een deal gesloten met Juventus. De Duitse aanvaller is het gebrek aan speelminuten bij Arsenal beu. Op clubniveau moet er wel nog onderhandeld worden.

Khedira blijft dan weer in Madrid

Ook Sami Khedira leek op weg naar de uitgang, maar Carlo Ancelotti beweert dat de Duitse middenvelder toch bij Real zal blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties