"Leuk weerzien met Anderlecht morgen"

"Leuk weerzien met Anderlecht morgen"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem - Anderlecht. De voorbije jaren een duel aan de top, nu in een ander licht. Een nieuwe ontmoeting ook tussen Silvio Proto en zijn vervanger als derde doelman op het WK, Sammy Bossut. En ook voor Bryan Verboom - ex- Anderlecht - een leuke match met een speciaal randje.

“We hebben elkaar voor de start van WK nog gebeld", opent Bossut de debatten over Silvio Proto. "Het is altijd een leuk weerzien met hem, maar ook met de andere jongens zoals Steven Defour en Anthony Vanden Borre is het altijd leuk om nog eens wat bij te praten.

Bryan Verboom pikt meteen in: "Het wordt een leuk weerzien met Anderlecht zaterdag, zeker om jongens zoals Bruno en Praet terug te zien. Bruno is er zaterdag niet bij, maar we horen elkaar geregeld. Ik ben met hen opgegroeid. Ook met anderen heb ik nog een goed contact, al is dat al wat minder doordat ik al enkele jaren bij Essevee ben."

Zullen niet onderin blijven staan

Maar het is natuurlijk met een ander gevoel dan de voorbije jaren dat Zulte Waregem Anderlecht op bezoek krijgt: "Het is inderdaad een andere situatie dan vorig jaar, maar het blijft hoe dan ook een belangrijke match waar we voluit moeten voor gaan. De plaats waar we nu staan, is sowieso niet onze plaats. We blijven daar niet staan, geloof mij."

Een vol huis kan helpen om het Anderlecht alvast moeilijk te maken. "Het is altijd plezant om voor een uitverkocht huis te spelen", aldus Bossut. "Het is een goeie test voor ons om te kijken waar we op dit moment staan. We gaan uit van onze eigen kwaliteiten en gaan vol voor winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties