Reactie De Camargo niet te spreken over de ref: "Enoh raakte die speler zelfs niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 38 reacties
De Camargo niet te spreken over de ref: "Enoh raakte die speler zelfs niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een incidentrijke topper versloeg Club Brugge Standard met 3-0. Standard viel al na elf minuten met tien en kreeg ook twee penalty's tegen. Igor De Camargo was achteraf niet te spreken over de prestatie van de scheids.

Sander De Graeve in Brugge

De Camargo moest op zijn tong bijten om niet té scherp te reageren. “Ik vond de keuzes van de scheids inzake de rode kaart voor Enoh verbazingwekkend. Enoh zocht in die fase steeds de bal en raakte de speler zelfs niet. Toch kwam er die rode kaart.” Hij vond dat de scheids in één richting floot.

“Enkele minuten later gebeurde er een identieke fase. De speler van Club (Meunier, nvdr.) raakt wél onze speler, maar er volgt geen kaart. Ik vind dat dezelfde fase steeds op dezelfde manier gefloten moet worden. Ook kleinere fases werden steeds tegen ons gefloten.” De Camargo illustreerde dat al op het veld. Toen hij geen corner kreeg vroeg hij ostentatief aan de assistent of hij het wel goed gezien had.

Na de rode kaart kreeg Standard nog twee strafschoppen tegen zich. “Ook over die penalty's valt te discussiëren. Ik ben er echter niet om de scheidsrechter te beoordelen, maar zijn keuzes sloegen me met verstomming.”

Over de rode kaart voor Jeff Louis kon dan weer niet gediscussieerd worden. “We waren ons goed bewust van onze situatie en wilden deze wedstrijd echt winnen om er iets aan te veranderen. Misschien waren we vandaag iets te veel geëngageerd”, aldus de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties