Sprokkels: Toeschouwersrecord voor Lokeren en KV Mechelen vraagt hulp supporters

Sprokkels: Toeschouwersrecord voor Lokeren en KV Mechelen vraagt hulp supporters
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Toeschouwersrecord voor Lokeren

Komend weekend staat op Daknam de topper tussen Lokeren en Club Brugge op het programma. De Oost-Vlamingen verwachten heel wat van die wedstrijd en dus wil iedereen er graag bij zijn. Nu al zijn er 9756 tickets aan de man gebracht, goed voor een toeschouwersrecord naar aanleiding van de bouw van een nieuwe tribune.

Nieuwe televisiestudio

Nog meer nieuws vanop Daknam: de nieuwe televisiestudio is gebruiksklaar. Volgens Lokeren is het uitzicht op het veld er 'eenvoudigweg spectaculair'.

KV Mechelen vraagt hulp aan supporters

Naar aanleiding van de renovatie van het stadion wil KV Mechelen graag de mobiliteit naar het stadion verbeteren. Het roept de supporters daarom op een korte vragenlijst in te vullen. Dat kan via volgende link: http://www.technum.be/pages/KVMechelen/

Gretarsson heeft nieuwe job

Arnar Gretarsson heeft een nieuwe job. Hij was jobloos na zijn ontslag als sportief directeur bij Club Brugge, maar volgens HNB wordt hij de nieuwe coach van Breidablik UBK in zijn thuisland IJsland.

Standard trekt staart (opnieuw) (beetje) in

Na de match Club Brugge - Standard waren Duchâtelet & co nog furieus op ref Wouters. "Wie systematisch tegen ons fluit, zal geweerd worden", klonk het. Maar dat gaan ze nu alsnog niet doen.

Racing Wetteren ontslaat coach

Maarten De Landtsheer is niet langer de coach van vierdeklasser Racing Wetteren-Kwatrecht. De laatste vijf duels gingen allen verloren, waardoor zijn positie onhoudbaar bleek.

Twitteren met Vormer

Ruud Vormer is morgen de 'centrale gast' voor het Twinterview van Club Brugge. Vanaf 12.45 uur kan u dan uw vragen stellen aan de Nederlandse middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties