Club krap in hart van defensie? "Maar ook Simons, Silva en Menegazzo kunnen daar spelen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Club krap in hart van defensie? "Maar ook Simons, Silva en Menegazzo kunnen daar spelen"
Foto: © Photonews

Club Brugge hervat na de interlandbreak bij Sporting Lokeren. Michel Preud'homme heeft dan wel weinig blessurezorgen, maar zag met Bjorn Engels een belangrijke pion uitvallen. "Verder zijn alle internationals fit en goedgezind teruggekomen."

Bjorn Engels sukkelt namelijk met een blessure aan de linkerknie en -enkel. De verdediger van blauw-zwart zal hoogstwaaschijnlijk nog zo'n maandje buiten strijd zijn. Daardoor zullen Brandon Mechele en Oscar Duarte de komende weken (wellicht) alles moeten spelen. "Het is in dat opzicht wel vervelend dat Oscar twee volledige wedstrijden heeft gespeeld met Costa Rica", aldus Michel Preud'homme. "Maar zijn conditie is goed en hij kwam zonder zorgen terug."

Bovendien hebben de West-Vlamingen met Davy De fauw en de opnieuw fitte Boli Bolingoli nog twee defensieve krachten op de bank zitten. "Maar ik heb nog enkele oplossingen voorhanden", glimlacht Preud'homme. "Timmy Simons en Gato Silva kunnen in het hart van de defensie voetballen. En Fernando Menegazzo speelde daar bij Girondins de Bordeaux ook nog. Bovendien speelde ik Nikola Storm in de voorbereiding ook soms als flankverdediger uit. Hij heeft eenzelfde profiel als Thomas Meunier, hé." (CDV)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties