Reactie Stojanovic tevreden: "Want we verwachtten een moeilijke wedstrijd"

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Stojanovic  tevreden: "Want we verwachtten een moeilijke wedstrijd"
Foto: © Photonews

Lierse kon dankzij de driepunter vanavond afstand nemen van de voorlaatste stek in het klassement en laat zo Cercle en Zulte-Waregem alleen achter op de laatste plaatsen. Spelers en trainers slaakten dan ook een zucht van opluchting na affluiten.

Vidarsson en Stojanovic liepen druk pratend samen naar de persconferentie, het ging er duidelijk hartelijk aan toe. De Lierse-coach sprak de kersverse oefenmeester van Cercle bemoedigende woorden toe, en was uiteraard zelf erg tevreden. “We verwachtten een moeilijke wedstrijd, maar ik ben blij met de prestatie van mijn team. Het was een leuke partij, zeker voor de toeschouwers. Er waren veel kansen en wij nemen drie heel belangrijke punten mee.”

Stojanovic bracht El Messaoudi en Sayed, "Zizou" aan de aftrap, ten koste van Wanderson en Kasmi. “Ik had gezegd bij mijn aanstelling dat er heel wat zou veranderen. Als de mogelijkheid er is om te roteren, dan is dat goed voor de trainer, want dan behoud je meer de fitheid uiteraard. Maar soms wissel je natuurlijk ook gewoon om tactische redenen. Cercle is een ploeg met veel gestalte en kracht, daar heb ik mijn opstelling vandaag aan aangepast.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties