Magali Suarez: "Fluit 'Mati' vooral niet uit"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 17 reacties
Magali Suarez: "Fluit 'Mati' vooral niet uit"
Foto: © Photonews

Matías Suárez haalde sinds zijn blessure nog niet zijn beste niveau. Tegen Standard stond hij voor het eerst een volledige match tussen de lijnen, maar goed was het niet. Zijn wederhelft vraagt de fans om geduld te hebben met de Argentijnse spits.

Suarez knokte terug na een zware blessure aan zijn rechterknie, maar dat zorgde voor een probleem links. "Hij werd aan zijn rechterknie geopereerd en die heeft hij de hele tijd ontlast. Daardoor heeft hij zijn linkerknie wat geforceerd, daar heeft hij nu last van", aldus Magali Suárez aan La Dernière Heure.

Hij wil zo graag terug naar het niveau waarmee hij de Gouden Schoen won

Het geduld van de fans lijkt op, zij willen 'hun' Suarez terug op het beste niveau zien. "Ik jaag me daarin op, maar ik zeg niets. Ik heb nochtans zin om te zeggen dat hij net nu de steun van de mensen het meeste nodig heeft."

"Wat ze zeker niet mogen doen, is hem uitfluiten. Hij weet dat hij zijn beste niveau nog niet haalt, maar werkt elke dag enorm hard. Drie keer per week komt de kinesist langs om specifieke oefeningen te doen. Hij wil zo graag opnieuw het niveau halen waarmee hij de Gouden Schoen won."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties