Praet beseft: "We voelen de vermoeidheid"

Praet beseft: "We voelen de vermoeidheid"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was allemaal niet goed tegen Kortrijk, maar dat hoeft voor Besnik Hasi momenteel niet als er maar punten gepakt worden. Voor Dennis Praet mocht het allemaal dat tikkeltje meer zijn.

Johan Walckiers in Kortrijk

"De eerste helft zaten we niet in ons spel. We hanteerden constant de lange bal en vooraan wonnen we niet al te veel duels", analyseerde de aanvallende middenvelder. "In de tweede helft ging het beter toen Najar en ik wat meer aan de bal kwamen. We stonden toen ook met drie middenvelders en dat maakte het makkelijker."

Aleksandar Mitrovic scoorde de belangrijke tweede treffer. "Maar vergeet ook de prestatie van Davy Roef niet", merkte Praet op. "Hij heeft ons twee-drie keer recht gehouden. Mitrovic heeft hard gewerkt vandaag. In de eerste helft was niemand super, maar het was belangrijk dat hij snel die tweede goal maakte."

Niet expres met die lange bal

Dat Hasi zei dat het ook wel eens minder mooi mocht, was voor Praet toeval. "We hebben niet expres met die lange bal gespeeld. We speelden wel gezond agressief. We pakten zelfs drie gele kaarten en dat is ook niet normaal als Anderlecht zijnde. We voelen de vermoeidheid nu. Dat zal er ook wel mee te maken hebben. Dan is het toch knap dat we hier komen winnen."

Praet miste zelf nog de geruststellende vierde treffer. "Ik dacht hem eerst in de vlucht te nemen, dan te stiften, maar Sacha had dat al gedaan, dus ik dacht dat de keeper zou blijven staan. Maar ik geef het toe: ik zat ook niet te fris meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties