Reactie Milicevic na zeldzame misser: "Veranderde op het eind nog van hoek"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Milicevic na zeldzame misser: "Veranderde op het eind nog van hoek"
Foto: © Photonews

Het bleef erg lang heel gesloten in Lierse-Gent. Danijel Milicevic had er van op de stip verandering in kunnen brengen, maar zag Bajkovic zijn bal nog uit de hoek ranselen. Een zeldzame misser voor de specialist.

Sander De Graeve in Lier

"Ik veranderde op het laatste moment nog van hoek, dat is nooit een goed idee.", legt de technisch fijnbesnaarde middenvelder van Gent uit. "Toch blijft het vooral een mooie redding van de doelman. Die bal was vlak naast de paal. Het belangrijkste is dat we deze wedstrijd nog wonnen, evident was het niet. Veel voetbal hebben we niet gezien."

Milicevic was de onbetwiste strafschopnemer bij Gent. Of dat zo blijft, valt af te wachten. "Ik weet niet of de coach zal veranderen, er is een lijstje. Daarop staan ook nog Renato Neto, David Pollet en Sven Kums. Ik blijf beschikbaar als men mij nodig heeft om een penalty te trappen."

Elke twintig seconden lag het spel stil

"Die penalty kon inderdaad de match openbreken. Het spel kon nooit doorgaan. Elke twintig seconden werd er wel gefloten voor een fout. Het was vooral een gevecht. Het was niet mooi zoals tegen Club Brugge en Waasland-Beveren, maar het zijn die matchen die je moet winnen."

Gent mag volgende week tegen Anderlecht misschien voor de eerste plaats spelen. "Het is een grote match en we spelen thuis. We gaan er alles aan doen om die partij te winnen. Daarna zien we wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties