Reactie Swinkels na de strafschopfout: "Amateuristisch van mij, slim van Raman"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Swinkels na de strafschopfout: "Amateuristisch van mij, slim van Raman"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arjan Swinkels zag zich gered door doelman Bajkovic in de eerste helft van Lierse-Gent. De Nederlander legde domweg Benito Raman neer in de zestien, maar Milicevic trapte de penalty binnen het bereik van doelman Bajkovic.

Sander De Graeve in Lier

"Het was niet mijn meest verstandige actie, laat ik het zo zeggen", aldus de Nederlander. "Het was amateuristisch van mij en slim van Raman. Ik kon het niet geloven dat ik een sliding maakte in de zestien. Als ik gewoon recht bleef, had hij niet de kans gehad om te gaan liggen."

Voor de supporters was er niet veel aan, gisterenmiddag in Lier. "Ik snap wel dat het niet leuk was om naar te kijken. Er werd volgens mij niet gevoetbald, al zeker niet van onze kant. Het spel lag ook zo'n driehonderd keer stil dus de supporters en de neutrale kijkers hebben geen leuke dag gehad."

Het mag al eens een gevecht zijn

Het werd vooral een oorlogje op het Lisp. "Als je niet aan het voetballen toe komt, moet je er een gevecht van maken en moet je je huid zo duur mogelijk verkopen, dat hebben we goed gedaan. Het mag al eens een gevecht zijn, hé. Het ligt niet alleen aan ons. Als Gent begint te schoppen, duwen, trekken en slaan moeten wij ons toch niet laten doen?"

De Gentse zege was verdiend te noemen. "We gaven die goal veel te makkelijk weg, maar de beste kansen waren wel voor hen. Misschien zat er nog een resultaat in bij die kans voor Uche, maar zij kregen een paar minuten voor rust ook een goeie kans. We mogen ook die penalty niet vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties