Reactie Thomas Foket, Mr. Regelmaat bij Gent: "Had ook niet verwacht dat ik alles zou spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Thomas Foket, Mr. Regelmaat bij Gent: "Had ook niet verwacht dat ik alles zou spelen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won gisteren met het kleinste verschil van Lierse en kan volgende week een rechtstreeks duel met Anderlecht uitvechten. Er zit immers maar één punt verschil tussen beide teams. Rechtsback én Brusselaar Thomas Foket speelde bij Gent al alles.

Sander De Graeve in Lier

"Ik had zeker niet verwacht dat ik elke minuut zou spelen. Ik ben vooral blij dat ik me goed voel. Ik had nog geen last van kleine kwetsuren of tegenslag. Het zit fysiek goed en dat is het belangrijkste."

Laten we hopen dat die reeks niet eindigt met stomme gele kaart

Wordt het een doel voor de jonge rechtsachter, een seizoen waarin hij elke minuut speelt? "Oef, dat weet ik niet. Ik pak wel niet zoveel kaarten, momenteel heb ik er drie. Ik pak er ook niet zo snel. Laten we hopen dat mijn reeks niet eindigt door een stomme vijfde gele kaart."

Tegen Anderlecht vecht Gent dit weekend een rechtstreeks duel uit. Ook voor Foket, een Brusselaar, is het speciaal. "Vooral voor mijn vrienden. Er willen er echt veel naar de match komen kijken. Ze gaan niet goed weten voor wie ze moeten supporteren, dat wordt nog grappig. Wij spelen thuis en we gaan er vol voor gaan. Het zou de mooiste afsluiter zijn van onze heenronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties