Mbemba is nog niet fit, weer vertimmerde defensie

Mbemba is nog niet fit, weer vertimmerde defensie
Foto: © Photonews

Besnik Hasi moet diep in zijn mouw gaan tasten om nog verdedigers te vinden die straks volledig fit aan de aftrap verschijnen tegen AA Gent. Hij overweegt zelfs om Kljestan in het centrum van zijn afweer te plaatsen.

De kans dat Chancel Mbemba fit geraakt, is immers bijzonder klein. "Hij had nog last. Hij had van mij een vrije dag gekregen om een paar privé-zaken te regelen in Parijs, maar hij is zelfs niet kunnen afreizen. Het is een spier die naast die knie loopt die geïrriteerd is. En daar heeft hij nog heel wat pijn aan."

En ook Bram Nuytinck staat nog niet voor zijn terugkeer. "Bram is niet klaar en ik weet niet wanneer hij dat zal zijn. De medische staf kan me geen datum geven, maar ik hoop na de interlandbreak. Ik had gehoopt dat hij er tegen Gent weer zou bij zijn, maar het is nog te vroeg", aldus Hasi.

Ondertussen heeft Hasi wel gelimiteerde opties voor het hart van zijn defensie. "Ja, Dendoncker kan daar spelen, maar hij doet dat niet graag en ik zie hem ook als middenvelder. In Arsenal deed Kljestan dat het laatste halfuur niet slecht. Dat kan misschien ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties