Reactie Ontgoocheling troef bij Mechelen: "Gooien weer twee punten weg"

Ontgoocheling troef bij Mechelen: "Gooien weer twee punten weg"
Foto: © photonews

Het was weer een match om snel te vergeten Achter de Kazerne. Net als tegen Zulte Waregem verdiende Mechelen te winnen, maar botste het op een te stug blok om de drie punten te pakken. Alle spelers en trainer Jankovic zaten dan ook diep na de match.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Dit was gewoon de kopie van de match tegen Zulte Waregem", aldus Cordaro. "We hadden de beste kansen, maar hebben ze vergeten af te maken. Door ons balverlies kreeg Cercle vertrouwen, daardoor konden ze alsnog scoren en verliezen we weer twee dure punten. We moeten niet denken aan play-off I en kunnen deze twee weken gebruiken om de koppen bij elkaar te steken."

Die andere aanvaller - Dalibor Veselinovic - volgde gedwee: "Het is de tweede keer dat dit voorvalt, net als tegen Zulte Waregem. Dit zijn de matchen waar we dure punten laten liggen. Het heeft niet met onze kwaliteit te maken, het is gewoon moeilijk spelen tegen ploegen die helemaal onderaan staan."

Trainer Jankovic was dan weer furieus: "Het was gewoon een slechte match. De eerste helft leek nergens naar, na de pauze waren we wel beter. We hebben het nagelaten de 2-0 te maken en verliezen zo belangrijke punten", aldus de coach. "Het ontbrak ons vandaag aan ervaring en tempo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties