Busquets: "We zullen het beste Barça en Spaanse elftal niet meer zien"

Jeroen Evens
| 12 reacties
Busquets: "We zullen het beste Barça en Spaanse elftal niet meer zien"
Foto: © SC

Sergio Busquets oppert dat de gouden tijd van Barcelona en het Spaanse nationale elftal achter de rug is, en dat het tijd is om dat feit onder ogen te komen. Op de Spaanse radio gaf hij zijn mening over de huidige situatie van zijn team en nationale ploeg.

“We zullen het beste Barça of nationale team niet meer terugzien” voorspelt de speler op nuchtere wijze, die ook niet mals was voor zijn eigen prestaties. “Ik zou mezelf een zes op tien geven voor de start van dit seizoen.” De middenvelder wilt de schuld van zijn zelfverklaarde middelmatige spel evenmin afschuiven op een vermeende blessure: “Ik zal niet geopereerd worden. Ik heb geen enkel probleem met mijn lies.”

Natuurlijk werd er ook even gevraagd achter de roddel die deze week uitkwam, als zou Cristiano Ronaldo wel een heel beledigende bijnaam hebben voor Lionel Messi. “Ik denk niet dat Ronaldo slecht heeft gepraat over Messi.” Ook wil hij de roddel uit de wereld hebben dat er in de kleedkamer van de Blaugrana ook een bijnaam voor Ronaldo zou gebruikt worden: “Wij hebben geen enkele bijnaam aan Ronaldo gegeven.” Hij heeft zelfs niets als goede woorden voor CR7 en Real Madrid: “In de Clàsico was Madrid de verdiende winnaar. Ze rekenden niet op de tegenaanval, en dat is wanneer zij het meest gevaarlijk uit de hoek kunnen komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties