Sprokkels: Crouch haalt uit naar FIFA met hilarische tweet en Tsjech moet België - Wales in goede banen leiden

Sprokkels: Crouch haalt uit naar FIFA met hilarische tweet en Tsjech moet België - Wales in goede banen leiden
Foto: © Photonews

Het clubvoetbal staat eventjes op een laag pitje en de landenteams maken zich op om de eer van hun natie te verdedigen. Maar er zijn ook tijdens de interlandbreak een pak kleinere nieuwsberichten. Onze redactie goot ze in een handig overzichtje.

Crouch tweet hilarische uithaal naar FIFA

Peter Crouch heeft er niet de beste seizoenen opzitten, maar zijn gevoel voor humer verloor hij nog niet. Met deze tweet kreeg hij de lachers op zijn hand. "Ik wist dat er iets mis was met beslissingen van de FIFA wanneer ik ontdekte dat ik niet op de lijst stond voor de Gouden Bal."

Khedira: “Ik wil in Madrid blijven”

De voorbije maanden ontspon er zich een ware transfersoap rond Sami Khedira. Vooral Chelsea en Arsenal vochten om de handtekening van de Duitse wereldkampioen. “Maar ik wil bij Real Madrid blijven”, is de middenvelder duidelijk.

Ex-speler Lokeren aan de slag bij Lillestrøm

Runar Kristinsson is niet langer de coach van KR Reykjavik. De voormalige speler van Sporting Lokeren ontbond er zijn contract en gaat bij Lillestrøm SK aan de slag.

Ronaldinho op weg naar MLS?

Ronaldinho is momenteel aan de slag in Mexico, maar de kans is vrij groot dat de Braziliaan zijn carrière in de Verenigde Staten zal voortzetten. LA Galaxy trekt namelijk aan de mouw van de voormalige ster van FC Barcelona.

Tsjech moet België – Wales in goede banen leiden

Pavel Kralovec is aangeduid om de wedstrijd van zondag tussen België en Wales te leiden. De 37-jarige Tsjech fluit al sinds 2007 op het internationale toneel, maar was er nog niet bij op een EK of op een WK.

Bristol klopt Barça

Bristol Academy versloeg gisteravond het grote FC Barcelona en plaatste zich zo voor de kwartfinales van de Women's Champions League.

Even de miserie vergeten voor Vermaelen

Het is immers zijn verjaardag en dat is ook de FIFA niet vergeten.

Wilmots traint achter gesloten deuren

Geen publiek of pers welkom op de training van de Rode Duivels vandaag. Marc Wilmots wil oefenen op standaarsituaties en met zijn basiselftal. Voor een belangrijke match geeft de bondscoach zijn geheimen niet graag prijs.

Op tijd vertrekken zondag

Wie zondag op tijd in het stadion wil zijn voor de wedstrijd tegen Wales, kan maar beter tijdig aanzetten. Woensdag was het al een enorme chaos om op Parking C te geraken en dat zou er zondag niet beter op worden.

Spaanse stage voor Lokeren

Lokeren gaat van 4 tot 10 januari 2015 op winterstage naar het Spaanse Campoamor. Ex-speler Kristinsson (45) wordt de nieuwe coach van het Noorse Lillestrom SK.

Yapi Yapo maakt schuldbekentenis

De Ivoriaan Yapi Yapo kan misschien nooit meer voetballen. Dat maakt dat een mens zijn leven overschouwd en dat van de middenvelder was niet al te proper. Dat zegt hij in een bekentenis. "Mijn bekendheid opende deuren, maar niet meteen tot goede plaatsen. Eerder naar oorden van verderf waar zonde, perversiteit, ontucht, pornografie en masturbatie de regel was. Ik was een slaaf van al deze losbandigheid", aldus de ex-Beveren-speler.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties