Reactie Lombaerts: "Een paar centimeter meer naar binnen en het was doelpunt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Lombaerts: "Een paar centimeter meer naar binnen en het was doelpunt"
Foto: © Photonews

Nicolas Lombaerts kreeg vanavond twee keer de kans om dat ene doelpuntje tegen de Welshe touwen te trappen. Het geluk zat de verdediger van Zenit echter niet mee. "Verdomme, hé", waren na afloop dan ook zijn logische woorden.

Cédric De Volder in Brussel

Nicolas Lombaerts speelde vanavond een goede wedstrijd in het hart van de defensie. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg was op geen foutje te betrappen en kreeg zelf de kans om zich helemaal tot matchwinnaar te kronen. Zijn schot spatte echter uiteen op het doelhout.

"Verdomme, hé", aldus Lombaerts. "Een paar centimeter meer naar binnen en het was een doelpunt. Ook in de slotfase kon ik de bal nog deviëren naar de tweede paal, maar er stond deze keer een Welsh been in de weg. De details hebben vandaag over het resultaat beslist. Uiteindelijk waren er amper kansen, hé."

Door dit puntenverlies kunnen we op het einde niet op het gemakje voetballen

Op die manier lieten de Rode Duivels twee puntjes liggen in eigen huis. "En dan moet je ontgoocheld zijn", besluit de voormalige Buffalo. "Maar het is natuurlijk geen ramp, hé. Normaal gezien is het vrij gemakkelijk om je te kwalificeren voor het EK. Maar door dit nieuwe puntenverlies zullen we op het einde niet op het gemakje kunnen voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties