Reactie Eindelijk 4 Genkse tieners aan de aftrap: "Wij zijn er klaar voor!"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Eindelijk 4 Genkse tieners aan de aftrap: "Wij zijn er klaar voor!"
Foto: © photonews

Alex McLeish bracht tegen KV Mechelen -noodgedwongen- vier tieners uit de eigen jeugd aan de aftrap. Alle vier speelden ze een meer dan degelijke wedstrijd. Reken maar dat ze klaar zijn voor meer. "Het was genieten met ons vier."

Door Robby Morren

  • Jongeren kennen elkaar uit de jeugd
  • Coach en bestuur zien dat het goed is
  • Dit is wat de supporters willen

Sandy Walsh, Timothy Castagne, Siebe Schrijvers en Pieter Gerkens. Stuk voor stuk jongeren uit de eigen jeugd die het prima deden. "We hebben getoond dat de jonge spelers er klaar voor zijn", maakte Castagne duidelijk.

"De coach kan op de jongeren rekenen. Als wij op het veld staan, willen we ons telkens niet voor 100% maar voor 150% bewijzen en dat brengt toch iets extra voor het team", aldus Castagne.

Dit is ook fijn voor het bestuur

Ook Walsh genoot met volle teugen. "We zijn allemaal blij voor elkaar. We kennen elkaar van bij de jeugd en stonden nu samen in de basis. Dit is ook leuk voor onze supporters."

"We hebben alle vier goed gepresteerd en Pieter scoorde een mooie goal. Ik denk dat het ook fijn is voor het bestuur om te zien dat ze op ons kunnen rekenen", besluit Walsh.

"We zijn er allemaal heel blij mee en ook de supporters hebben ervan genoten met al deze jongens uit de buurt", vertelt Siebe Schrijvers ons. "Genk staat toch bekend voor de goede jeugdwerking en de doorstroming. De laatste tijd is het misschien een beetje minder geweest, maar vandaag was het genieten met ons vier."

Het was genieten met ons vier

"We hebben bij de jeugd samengespeeld, we zijn gewoon om met elkaar te voetballen. Dat voelt gewoon goed aan. Je weet telkens wat de andere gaat doen in balbezit. Het was een goede mix tussen ervaren spelers en jeugd."

"We doen alles om die basisplaats te veroveren en Genk is voor ons alle vier ook de club van ons hart. We geven ons elke match dan ook 200%", besluit Schrijvers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties