"Beker de manier om vertrouwen te tanken"

"Beker de manier om vertrouwen te tanken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de BeNe League staat OH Leuven voorlopig nog zonder punten laatste in de stand. Gelukkig is er dit weekend een bekermatch tegen WS Woluwé. Het moment om vertrouwen te tanken? "We gaan er in ieder geval op focussen", aldus Lore Vanschoenwinkel.

Door Aernout Van Lindt

In de Beker van België neemt OH Leuven het op tegen WS Woluwé, het nummer twaalf uit de eerste klasse. Daartegen zou een stekje bij de laatste acht versieren toch een must moeten zijn.

"De Beker is een doel geworden", legt Lore Vanschoenwinkel uit tegen Voetbalkrant.com. "We willen ons echt focussen op deze wedstrijd tegen WS Woluwé. We wonnen nog niet in de competitie, dus dit is de ideale manier om vertrouwen te tanken."

Van in het begin spelen alsof we niets te verliezen hebben

En hoe moet OHL het dan wel aanpakken? "We zien vaak dat we pas beginnen voetballen als we achter staan en niets meer te verliezen hebben. Nu moeten we van minuut 1 beginnen voetballen en vol voor de overwinning gaan."

Aan het harde werk zal het alvast niet liggen: "Ik geef me helemaal op training en besef dat ons 100% geven alleen al niet meer voldoende is. We moeten er in blijven geloven, al lijkt het vertrouwen nu weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties