Chevalier met vertrouwen voor komst Club: "Zeges aan elkaar blijven rijgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Chevalier met vertrouwen voor komst Club: "Zeges aan elkaar blijven rijgen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met KV Kortrijk en Club Brugge staan vanavond de twee teams in vorm tegenover elkaar. Een match waarom erg veel te doen was vooraf. Het thuisvoordeel leverde een wekenlang juridisch steekspel op. Nu moet het op het veld uitgevochten worden.

Door Sander De Graeve

"We hebben geluk dat we de match in eigen huis mogen betwisten", haalt Chevalier de controversiële discussie nog eens boven. "Pas op, ik zeg niet dat we nu favoriet zijn, maar we hebben het thuisvoordeel en moeten er gewoon vol voor gaan."

"Gewoon met plezier spelen zoals de voorbije weken en die match winnen. De Beker is belangrijk, hé. Die rechtstreekse kwalificatie voor Europa maakt het net zo mooi", aldus Chevalier. KV Kortrijk vergooide vorig seizoen nog opzichtig de kans op Europees voetbal door in Oostende een non-match te spelen.

"Of we het mentale voordeel hebben na die zege tegen Standard? Daar wil ik het niet te veel over hebben. Ik heb ook die match tussen Anderlecht en Club niet gezien. Heeft Simons weer een penalty gemist? We moeten niet naar Club kijken en gewoon zelf die zeges aan elkaar blijven rijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties