Reactie Ciman benadrukt: "Zonder de mentaliteit van vandaag winnen we geen matchen"

Ciman benadrukt: "Zonder de mentaliteit van vandaag winnen we geen matchen"
Foto: © SC

Na twee competitienederlagen en een Europese uitschakeling was het een woelige week op Sclessin, waar de heethoofdige supporters uiteraard weer aan de deur stonden. Tegen Charleroi werd de Luikse mentaliteit weer bovengehaald. "En nu moeten we die vasthouden", vond Laurent Ciman.

Johan Walckiers in Charleroi

"Het was een moeilijke week", gaf Laurent Ciman toe. "We waren gefrustreerd na al die verliesmatchen. Maar vandaag vonden we de juiste mentaliteit terug. Maar we moeten beseffen dat we die elke week moeten hebben. Zonder deze mentaliteit winnen we geen matchen."

Veel gezegd, maar daar moeten we niet naar luisteren

Het was een woelige week en dat speelde mee. "Het was niet makkelijk in de hoofden", beaamde de verdediger. "Er was veel commentaar en kritiek. Ook de fans waren kwaad, maar dat is normaal. Het heeft ons met de voeten op de grond gezet. We moeten de nul houden en van daar zien we wel."

Dat er veel gezegd en geschreven werd over een mogelijke verkoop, boeit Ciman niet. "Daar moeten we geen rekening mee houden. Er wordt veel gezegd, maar daar moeten we niet naar luisteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties