Reactie Ook Ryan baalt: "Je mag nooit geklopt worden van zover"

Ook Ryan baalt: "Je mag nooit geklopt worden van zover"
Foto: © photonews

Doelman Ryan won met Club Brugge opnieuw, nu van Zulte Waregem. Maar in de slotfase werd hij wel nog geklopt door zijn landgenoot James Troisi. De Australiërs lachten na de match wat af, maar de goalie was toch teleurgesteld.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Je mag nooit van zover geklopt worden", steekt Ryan de hand in eigen boezem. "Die bal ging te snel naar beneden voor me. Maar het is een grote ontgoocheling, want ik had misschien sneller terug kunnen zijn."

En zo hield Ryan de nul niet: "Maar ik heb liever dat hij drie saves doet bij een 1-0, dan op het einde. Hij houdt ons ook vandaag weer recht, daarom hebben we een topkeeper gehaald", is Preud'homme toch trots op zijn goalie.

Daarom hebben we een topkeeper gehaald

"Hij is een echte topkeeper", vult ook landgenoot en doelpuntenmaker Troisi aan. "Hij was weer in vorm vandaag, maar ik weet dat hij soms als een echte libero iets voor zijn goal uit speelt dus ik probeerde het maar eens. Ik had hem op voorhand geplaagd dat ik ging scoren, jammer dat het geen punt(en) opbrengt."

Het moge duidelijk zijn: Ryan keepte weer vrij tot zeer sterk: "Ik doe gewoon mijn best en heb mijn match gespeeld. Bij die ene fase (van Trajkovski, nvdr) had ik wat geluk dat de bal op mijn hiel kwam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties