Daarom is dit het laatste seizoen voor De Pauw in België

Daarom is dit het laatste seizoen voor De Pauw in België
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van Nill De Pauw afhangt, dan is hij bezig aan zijn laatste maanden bij Sporting Lokeren. Het buitenland wenkt voor de flankspeler, die met zijn vrouw een nieuw avontuur wil aangaan. En de club zou respect hebben voor die beslissing, aldus De Pauw.

  • Laatste jaar bij Lokeren
  • In overleg met de club
  • Buitenland en nieuw avontuur wenkt

"Lokeren is een club met doorgroeimogelijkheden en we zijn hier met een mooi project bezig waar ik in geloof en waarbij ik zelf ook nog beter kan worden en progressie kan maken", aldus Nill De Pauw op de site van zijn managementbureau.

De liefde voor Lokeren komt van twee kanten, toch is het tijd om afscheid te nemen: "Ik heb, ondanks dat mijn contract afliep, verlengd omdat ik niet gratis de deur uit wil lopen en iets terug wil geven aan de club waar ik al van jongs af aan speel."

Afspraken gemaakt met Lokeren

Maar: "Met Lokeren zijn er wel afspraken gemaakt en ze respecteren dat ik graag een nieuwe stap wil maken", aldus nog De Pauw. En dus lonkt een andere competitie.

"Ik speel nu al vele seizoenen vast in de Jupiler Pro League. Daarom kijk ik uit om een ander soort voetbal te leren spelen. Het Engelse en het Duitse voetbal heeft het meer van het fysieke, Italië meer het tactische en Spanje het tiki-tika voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties