Maarten Martens: "Komende maanden bekijken waar ik met mijn carrière naartoe wil"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Maarten Martens: "Komende maanden bekijken waar ik met mijn carrière naartoe wil"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge zorgde tot dusver voor de meest verrassende winterversterking tot nog toe. De Vereniging haalde Maarten Martens op huurbasis over van PAOK Thessaloniki. "Het liep in Griekenland niet zoals ik wou", vertelt de 9-voudig Rode Duivel.

Martens wilde het seizoen nog wel uitdoen in Griekenland, maar het draaide toch anders uit. "Met het vroege vertrek van de trainers liep het niet zoals ik wou", laat hij bij Sporza optekenen.

"Ik heb nooit in eerste klasse gespeeld. Dit is een mooie club om eens te zien hoe het me bevalt in België. Over het degradatievoetbal heb ik natuurlijk wel nagedacht. Ik heb de laatste match gevolgd. Toen is duidelijk geworden dat de mentaliteit wel goed zit."

Ik ontbrak de fysieke bagage voor de top

In het verleden liep het voor de aanvallende middenvelder niet als verhoopt. "Als je de absolute top wil bereiken in het voetbal, moet je in alle facetten even goed zijn", aldus Martens. "Ik ontbrak de fysieke bagage om helemaal tot daar te komen. Blessures zorgden ervoor dat ik me niet kon doorontwikkelen."

Met zijn passage bij Cercle wil de voormalige Alkmaarder eenzelfde springplank nemen als Buffel en Gudjohnsen in het verleden deden. "Na de komende vier maanden zal ik bekijken waar ik in de laatste jaren van mijn carrière naar toe wil, en wat ik nog kan", besluit Martens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties