Het beste van mobiele technologie en design komt samen voor sportieve topprestaties

Het beste van mobiele technologie en design komt samen voor sportieve topprestaties
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

HTC gaat in zee met Under Armour Inc. Zij sponsoren ook al Tottenham Hotspurs en de Champions League en gaan nu dus het beste van mobiele technologie en design laten samenkomen voor ultieme sportprestaties.

HTC en Under Armour Inc zijn een strategisch partnership aangegaan, waarbij voorlopers op het gebied van mobiele innovatie en atletische prestaties samen gaan werken om atleten te stimuleren tot het uiterste te gaan, altijd en overal.

HTC ontwerpt een reeks producten die naadloos aansluiten op UA Record, de nieuwste toevoeging aan Under Armour Connected Fitness, ’s werelds meest vooraanstaande fitness-netwerk. De UA Record- apps en website zijn vandaag tijdens CES door Under Armour officieel aangekondigd.

Meer verbonden dan ooit tevoren

Peter Chou, CEO van HTC is opgetogen: "Mobiele innovaties hebben ons leven de afgelopen jaren volledig veranderd. We zijn meer verbonden met onze wereld dan ooit tevoren. We willen consumenten helpen beter in contact te staan met zichzelf, ze stimuleren hun doelen te bereiken en meer inzicht te geven in hun eigen leven, om alles eruit te halen wat er in zit. Door onze krachten te bundelen met Under Armour zetten we een nieuwe stap voorwaarts."

Ook Robin Thurston van Under Armour ziet de samenwerking zitten: "HTC staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, oog voor detail en hoogwaardig design. Zij zijn hiermee de ideale partner voor Under Armour en UA Record. Door deze gedeelde kernwaarden toe te passen in onze samenwerking, zijn we in staat de prestaties van atleten naar een hoger niveau te tillen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties