Hasi fier: "Ik weet dat ik Dennis hard heb aangepakt"

Hasi fier: "Ik weet dat ik Dennis hard heb aangepakt"
Foto: © photonews

Besnik Hasi mocht twee keer juichen: zijn speler won de Gouden Schoen en zelf sleepte hij de Trofee van 'Beste trainer' binnen. Maar vooral dat eerste maakte hem uitermate blij.

Johan Walckiers in Lint

Toen hij de trofee van 'Beste Trainer' kreeg, zorgde hij voor enige verwarring door ineens in het Kosovaars iets te zeggen. "Ik wou mijn familie en vrienden in mijn taal bedanken. Want zonder hen kan ik niet werken of toch niet optimaal. Dit is ook een trofee voor hen", aldus Hasi.

Ik wil hem gewoon beter maken

Maar Dennis Praet was zijn grootste triomf. "We zijn al een tijdje samen en ik weet dat ik hem hard heb aangepakt. Ik had vroeger echter een Russische trainer en die wees me na elke match op wat ik verkeerd deed. Ik zei hem dat hij ook het positieve mocht belichten. "Waarom", vroeg hij. "Dat weet je toch al? Ik wil je gewoon beter maken.""

"Dat heb ik ook bij Dennis gedaan. Ik heb hem naar voor geduwd. Daarom doet die prijs van 'Coach van het Jaar' nog meer deugd. Het is een heel snel traject geweest voor mij: hoofdcoach worden, titel winnen, Champions League en nu dit. Maar ik blijf er kalm onder, want dit is het werk van heel de club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties