Hasi looft nieuwe aanwinst: "Maar we kunnen hem nog beter maken"

Hasi looft nieuwe aanwinst: "Maar we kunnen hem nog beter maken"
Foto: © SC

Besnik Hasi mag volgende week zijn langverwachte verdediger verwelkomen. Alexander Scholz wordt maandag of dinsdag voorgesteld en de trainer van paars-wit heeft alle vertrouwen in de 22-jarige Deen.

Johan Walckiers in Anderlecht

Scholz is nog niet officieel van Anderlecht, maar het gaat om punten en komma's. "De speler moet nog naar de club komen om zijn akkoord te vinden en moet nog medische testen afleggen", bevestigde Hasi. "Maar ja, ik ben tevreden. Of hij dit weekend nog mag spelen? Ik zou het niet doen in zijn plaats of in Lokeren hun plaats. Te gevaarlijk!"

Moet leren infiltreren

Hasi schuwde de loftrompet ook niet. "Ik heb in mijn carrière veel met Scandinaven gespeeld, vooral met verdedigend ingestelde jongens. Ze zijn allen plichtsbewust, ze weten wat ze kunnen. Scholz is ook een valse trage, sober en is één tegen één bijzonder sterk."

Maar Hasi ziet ook nog werk. "Bij het infiltreren kan hij nog progressie maken. We hopen hem dat bij te leren en willen hem nog progressie zien maken. We volgen hem al sinds hij bij Lokeren aankwam. Hij speelde direct sterk en is sindsdien enkel sterker geworden. Hij stond helemaal bovenaan ons lijstje, maar we hadden ook een alternatief klaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties