Reactie De Pauw kon er wel drie maken: "Scoor misschien liever de moeilijke goals"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Pauw kon er wel drie maken: "Scoor misschien liever de moeilijke goals"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Pauw was de enige die namens Lokeren zijn naam op het scorebord zag verschijnen, maar na de match ging het vooral om de kansen die hij níet afwerkte. Bij twee reuzegrote mogelijkheden lag Köteles in de weg.

Sander De Graeve in Lokeren

'Nill De Pauw kan fantastisch voetballen, maar hij kan geen goal maken', het is iets wat je in en rond Daknam al eens vaker hoort. Een goal maken lukte vandaag wel, het was zelfs zijn vijfde van het seizoen, maar toch bleek de zinsnede voor een deel te kloppen. Alleen voor Köteles ging de bal er niet in.

De bal bleef plakken

"Ja, ik probeerde hem te stiften, maar het was net niet hoog genoeg", aldus De Pauw achteraf. Het veld werkte ook niet mee. "Ik controleerde hem met mijn knie en wou meteen trappen, maar de bal bleef plakken." In de eerste helft kon Köteles ook al een vrije schietkans van De Pauw pareren.

"Of ik alleen maar moeilijke goals kan maken, soms gaat dat inderdaad makkelijker. Ik maak ze liever iets moeilijker." In de eerste helft kwam hij wél tot scoren. "Dat was puur timing, Köteles kwam te laat en was kansloos. We hadden hier altijd moeten winnen, we probeerden te voetballen op dit veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties