Lambrecht verrast met uitspraak over Scholz: "Ik ben niet zeker dat hij vertrekt"

Lambrecht verrast met uitspraak over Scholz: "Ik ben niet zeker dat hij vertrekt"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alexander Scholz heeft normaliter afscheid genomen van Sporting Lokeren. Deze week gaat hij naar Standard of Anderlecht. De Rouches hebben zijn persoonlijke voorkeur, de analisten denken dat Anderlecht effectief achter het net zal vissen. Maar Lambrecht durft altijd te verrassen.

"Ik ben er nog niet zeker van dat hij vertrekt", aldus Roger Lambrecht tegenover Stadion. "Wat zijn prijs is? Dat zal ik u vertellen wanneer hij verkocht is. Dat is uw probleem niet, maar het mijne. Ik los mijn probleem op, los jij het uwe op."

Het is inmiddels geen geheim meer: Scholz wil weg bij Lokeren en heeft een grote voorkeur voor Standard. Dat heeft Ivan Vukomanovic vandaag ook weten te bevestigen na de match in Westerlo.

Als Lokeren verkoopt, is Lokeren de belangrijkste partij

"De komende dagen zal duidelijk worden wat er gaat gebeuren", aldus Scholz zelf. De analisten in Stadion zijn alvast duidelijk: "Hij zal wel naar Standard gaan. De lichaamstaal van Hasi spreekt boekdelen."

"Normaal gezien zijn er bij een transfer drie partijen betrokken", pikt Wim De Coninck in. "Maar als Lokeren verkoopt, zijn zij zelf de belangrijkste partij. Het zal er vanaf hangen van wie Lambrecht het meeste geld krijgt. Het zal een opbod worden van de laatste minuten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties