Reactie Ook Preud'homme had het warm: "We zagen alle kleuren van de regenboog"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 73 reacties
Ook Preud'homme had het warm: "We zagen alle kleuren van de regenboog"
Foto: © Photonews

Club Brugge kroop gisteren door het oog van de naald tegen KV Mechelen. Ook Michel Preud'homme besefte dat zijn team op de rand van de uitschakeling stond. "We hebben alle kleuren van de regenboog gezien."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme zal het dan wel nooit letterlijk zeggen, maar de oefenmeester van Club Brugge dankt Brandon Mechele op beide knietjes. Er hing eigenlijk geen doelpunt meer in de lucht op Olympia, maar de verdediger versloeg Wouter Biebauw dan toch nog. 

"Het was een echte bekerwedstrijd", aldus de Luikenaar. "We hebben alle kleuren van de regenboog gezien. Obbi Oularé kreeg al vroeg twee kansen om de score te openen, maar hij nam de verkeerde beslissing. En dan viel dat doelpunt van Mechelen, hé."

We maakten te veel verdedigende fouten

Preud'homme was afgelopen vrijdag al niet tevreden met de prestatie van zijn team. "Ook gisteren maakten we te veel verdedigende fouten. Fouten in de dekking en fouten op de diagonale pass van Mechelen. Gelukkig zijn we beloond voor onze mentaliteit. En we hebben eindelijk gewonnen van Mechelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties