Dewaest tevreden met nieuw contract: "Volgend jaar? Dan zit ik daar"

Dewaest tevreden met nieuw contract: "Volgend jaar? Dan zit ik daar"
Foto: © photonews

Sébastien Dewaest maakte sinds vorig seizoen heel wat indruk bij Charleroi. De centrale verdediger stond op het lijstje bij heel wat clubs, maar Charleroi hield het been stijf.

Edgar Makanga in Charleroi

Dewaest kreeg nu een nieuw contract. Opmerkelijk, aangezien men ook de optie kon lichten. "De bestuurders konden inderdaad gewoon die optie voor twee jaar lichten, maar hebben met toch een nieuw voorstel gedaan", aldus Sébastien Dewaest die ook andere oorden kon opzoeken.

"Waarom ik bijtekende? Deze club heeft met toegelaten mijn jongensdroom te laten uitkomen. Ik wou altijd al in eerste klasse spelen. Het was een kleintje om dan dit voorstel te accepteren. Het is ook een mooie beloning, maar nu wil ik elke dag bewijzen dat ik dit verdien."

Ik weet dat er een bod afgewezen werd

Hoe lang zien we hem dan nog in het zwart en wit? "Ooit zal ik wel de drang voelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, maar voor volgend seizoen zie ik me nog steeds op Mambourg. Momenteel denk ik aan niets anders dan Sporting Charleroi."

Hij was op de hoogte van de interesse van, wellicht, Lokeren. "Mehdi zei me dat de club een bod afgewezen had, maar ik wil vooral zien wat deze groep nog kan verwezenlijken. We hebben de afspraak in de Beker gemist, maar er zijn nog acht matchen om ons in die top-zes te nestelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties