Reactie Schrijvers in tranen: "Die goal was zo verlossend"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Schrijvers in tranen: "Die goal was zo verlossend"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers brak de ban vooor Racing Genk met een goal kort voor de pauze. Het werd een heel emotioneel moment voor de jonge aanvaller.

Robby Morren in Genk

"De eerste echte kans die we kregen kon ik afmaken. Het was een echte spitsengoal", zo omschrijft Schrijvers zijn doelpunt. "Het was heel verlossend voor de ploeg, maar ook voor mezelf. Zowel op persoonlijk als op sportief vlak."

Schrijvers moest afscheid nemen van zijn grootvader. "Ik heb een hele zware week achter de rug met de hele familie en die heb ik nu toch mooi kunnen afsluiten."

Ik had al lang niet meer gescoord

"Ook op sportief vlak was het een hele ontlading want het was al lang geleden dat ik een goal had gescoord. We doen met deze drie punten een goede zaak in de strijd om play-off 1. Als we volgende week tegen Charleroi kunnen winnen, staan we er heel goed voor."

Schrijvers geeft toe dat de eerste seizoenshelft niet optimaal verliep voor hem. "Ik heb een moeilijke periode gehad, ik maakte wel veel speelminuten, maar ik vind dat ik beter kan. Ik heb een hele goede stage achter de rug en voel nu echt het vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties