Reactie Izquierdo na zijn twee rozen: "Ronaldo en Messi trappen ook soms over. Dan mag ik dat ook eens"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Izquierdo na zijn twee rozen: "Ronaldo en Messi trappen ook soms over. Dan mag ik dat ook eens"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Izquierdo was vanavond met twee rozen de matchwinnaar bij Club Brugge. De Colombiaan kon de voorbije weken niet altijd overtuigen, maar haalt zijn gram. "Ik voel me thuis in deze blauw-zwarte familie."

Cédric De Volder in Brugge

José Izquirdo startte vandaag nog eens in de basis en bedankte Michel Preud'homme voor het vertrouwen met twee doelpunten. "Dat is niet slecht, hé. Ik ben blij dat ik mijn kansen heb afgemaakt. Bovendien zijn het mooie doelpunten."

De frivole Colombiaan kreeg de voorbije weken redelijk wat kritiek te verwerken. Hij trapt gemiddeld tien keer per wedstrijd naar het doel, maar de bal valt meestal niet binnen het kader. 

Een spits moet blijven schieten. Anders is het geen spits

"Een spits moet blijven schieten", verdedigt Izquierdo zichzelf. "Anders is het geen spits. Cristiano Ronaldo en Lionel Messi trappen de bal er ook soms over. Dan mag ik dat ook eens, hé." (lacht)

Izquierdo loopt al enkele maanden rond bij blauw-zwart. Wat is zijn indruk? "Ik voel me hier echt een lid van de blauw-zwarte familie. Ik spreek ondertussen zelfs al een mondje Nederlands."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties