Wenger over aanwinst: "Het kan wel zijn dat we nu meer goals slikken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Wenger over aanwinst: "Het kan wel zijn dat we nu meer goals slikken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger mocht onlangs Gabriel Paulista verwelkomen. De verdediger van Villarreal nam voor een slordige vijf miljoen euro het vliegtuig naar Londen, maar helemaal overtuigd lijkt Wenger niet.

Eerst het goeie nieuws voor The Gunners. "Ja, hij zal in de selectie zitten. Hij is gisteren begonnen met trainen bij ons en ziet er fit uit", aldus de Franse oefenmeester van Arsenal. Nu het minder goeie nieuws, de Fransman denkt dat de taalbarrière wel eens roet in het eten zou kunnen gooien.

Als hij zich vergist bij het naar voor of naar achter gaan, kan het ons zuur opbreken

"Op dit moment spreekt hij geen woord Engels, dat kan zeker tegengoals kosten. Als hij niet weet of hij nu naar voren moet gaan, of naar achteren, kan het ons zuur opbreken." Gabriel lijkt dus niet meteen inzetbaar in het elftal, ofwel wil Wenger zich indekken.

Hij verwacht dat de centrale verdediger een aanpassingsperiode nodig heeft. "Je moet spelers altijd de tijd geven om zich aan te passen. Zeker wanneer het om defensieve krachten gaat. Hij moet zijn ploegmaats in de verdediging leren kennen en ook kunnen communiceren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties