Reactie Anderlecht unaniem: "We missen Dennis Praet"

Anderlecht unaniem: "We missen Dennis Praet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van welk hout moet je nog pijlen maken als je spelers moet opstellen die eigenlijk nog niet klaar zijn. Besnik Hasi probeerde het met Marko Marin, maar die viel door de mand.

Johan Walckiers in Anderlecht

Marin moest starten, want de creativiteit in het elftal zou anders bijzonder laag geweest zijn. "Maar hij is nog niet klaar. We wisten dat we een risico namen en het is verkeerd afgelopen", zei Hasi over zijn keuze. "Hij heeft nog tijd nodig, maar die hebben we niet. Al die afwezigen kan je niet verdoezelen. Marko kent nog niet al zijn medespelers en soms ging het ook te snel voor hem."

Sacha Kljestan was duidelijk: "We misten Dennis Praet. Zijn ideeën, zijn versnellingen en zijn infiltraties. Ik hoop voor Anderlecht dat hij zo snel mogelijk terug is", aldus de afscheidnemende Amerikaan.

Hij is de belangrijkste speler van het team

Ook Andy Najar, die nochtans zijn best deed, maar op de toppen van zijn tenen staat te voetballen, kon niet om de Gouden Schoen heen. "We hebben hem nodig. Hij is de belangrijkste speler van het team. Ik voel me ook geen honderd procent. Maar ik moet blijven staan nu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties