Reactie Vazquez: "Ik wil de finale winnen van Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 42 reacties
Vazquez: "Ik wil de finale winnen van Anderlecht"
Foto: © Photonews

Club Brugge liet er vanavond geen twijfel over bestaan: blauw-zwart trekt richting de Heizel. Ook Victor Vazquez denkt al vooruit naar 22 maart. En de Catalaan weet ook al welk team hij wil kloppen: RSC Anderlecht.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge won vanavond met ruime 5-1 cijfers van Cercle Brugge. Met andere woorden: het ticket voor de finale van de Beker van België is binnen. Tegenstander op 22 maart: RSC Anderlecht of KAA Gent.

"Ik hoop eigenlijk op een finale tegen Anderlecht", aldus Victor Vazquez. "Ik hou van zo'n grote wedstrijden. Met alle respect voor de jongens van Gent, maar een affiche tegen paars-wit is natuurlijk groots."

Met alle respect voor de jongens van Gent, maar een affiche tegen Anderlecht is groots

Club Brugge blijft op die manier maar als een hogesnelheidstrein door alle competities razen. "We proberen elke wedstrijd opnieuw te winnen. En dan is het een beloning om zo'n finale te mogen spelen. Het doet deugd om na vier seizoenen Club ook om de prijzen te spelen."

"Ik wil echter de pluimen niet op mijn hoed steken", besluit El Gitano. "De spelers moeten natuurlijk de wedstrijden winnen, maar Michel Preud'homme speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Hij weet altijd wat te zeggen op het juiste moment."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties