Antwerp is geen partij voor Eupen

Caroline Tonnelier
| 33 reacties

Eupen is voorlopig ongenaakbaar in 2015. De ploeg uit de Duitstalige gemeenschap is bezig aan een foutloos parcours en daar kon ook Antwerp geen verandering in brengen.

Na drie minuten keek The Great Old al tegen een achterstand aan. Een own-goal van De Roeck bezorgde Eupen een blitzstart en de Panda's gingen door. Aan de rust was de wedstrijd helemaal gespeeld.

Via Akram Afif en Taulemesse liep de thuisploeg verder uit. En als Antwerp zich dan toch nog illusies maakte, dan werden die aan het begin van de tweede helft helemaal de kop ingedrukt. In minuut 48 zorgde Curto voor de zware 4-0 cijfers.

Eerredder in slotfase

In de slotfase kon Di Lallo vanop de stip nog de eerredder laten optekenen. Eupen legt zo de druk op de concurrenten voor plaats twee, terwijl Antwerp in de grijze middenmoot blijft hangen.