Jankovic vond dat KVM zege verdiende: "Dat was het verschil met de bezoekers"

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Jankovic vond dat KVM zege verdiende: "Dat was het verschil met de bezoekers"
Foto: © photonews

Na een slappe wedstrijd speelden KV Mechelen en Charleroi 0-0 gelijk. Coach Jankovic zag toch een aantal lichtpunten.

Hij hoopte op een reactie na de nederlaag tegen Lokeren. Over het begin van de wedstrijd was hij nog tevreden, maar daarna kreeg KV Mechelen het moeilijker. Toch zou een zege verdiend geweest zijn volgens Jankovic. 

"We hadden slechts drie kansen, maar die waren voldoende om te winnen. Twee keer alleen op de doelman en een kopbal op de paal... Dat was het verschil met de bezoekers. Charleroi is een ploeg met vertrouwen, wij zijn dat niet."

Wissel Cissé

Het publiek roerde zich bij de wissel van Cissé "Ik moest Cisse wisselen omdat hij fysiek niet meer kon. Binnen de groep leeft ook frustratie en dat komt omdat we zoveel wedstrijden gespeeld hebben, maar geen punten gepakt hebben. Ik heb dan ook begrip voor de reactie van het publiek."

Over de nieuwkomers toonde hij zich tevreden. "Zij dienden in moeilijke omstandigheden hun debuut te maken. Als invaller had Wolski het nog moeilijker. Daarenboven moest Cocalic meteen in een driemansverdediging spelen terwijl hij al drie jaar met vier achteraan voetbalde. Zij zullen tactisch veel ervaring opgedaan hebben. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties