Kortrijkzanen vol vertrouwen: "Als we in vorm zijn, kan niemand ons kloppen"

Kortrijkzanen vol vertrouwen: "Als we in vorm zijn, kan niemand ons kloppen"
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Ook leider Club Brugge ging voor de bijl in het Guldensporenstadion van Kortrijk. Gevolg: de Kerels blijven bovenin meespelen. Play-off 1? Dat begint er goed uit te zien, rest de vraag wat de ambities in die eindstrijd dan wel zijn. Dromen van een titel?

Door Aernout Van Lindt

Twee jaar geleden was Zulte Waregem er tot op de laatste speeldag van de play-offs heel dicht bij, dit seizoen is het dan misschien wel eens aan Kortrijk om de grote vreemde eend in de bijt te zijn en zwaar te verrassen.

"Play-off 1 blijft het doel, daarvoor zullen we nog een aantal punten moeten pakken", aldus coach Vanderhaeghe. "Maar in de match tegen Club Brugge hebben we natuurlijk drie bonuspunten genomen op ons schema."

Wil niet arrogant zijn, maar ...

Voor Ivan Santini is het dan weer duidelijk: "We spelen goed voetbal, dat is lekker. Maar we zitten nog niet in play-off 1, dus we kunnen zeker niet op onze lauweren rusten."

En wie de leider klopt, kan ook kampioen worden is het oeroude gezegde. "Als we in vorm zijn, dan kan niemand ons klappen", is Santini duidelijk. "Maar om nu al van ambities te spreken van eerste of tweede plaats? Neen, daar denken we niet aan en moeten we niet over praten. Laat ons eerst maar al eens in play-off 1 geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties