Slecht nieuws: Hondurees international heeft kanker

Slecht nieuws: Hondurees international heeft kanker
Foto: © SC

Slecht nieuws bij Wigan, waar er leukemie is vastgesteld bij Juan Carlos Garcia. De Hondurees international - ploegmaat van Najar bij de nationale ploeg - is wel optimistisch gestemd.

"Hij heeft een vorm van leukemie en zit vandaag in een ziekenhuis in de buurt van Manchester", liet trainer Mackay weten. Wigan staat onderaan in de Engelse tweede klasse, maar er spelen even belangrijkere dingen.

De 26-jarige Hondurese verdediger Juan Carlos Garcia voelde zich al een tijdje ziek, nu is dus ook geweten waarom. “Zijn moeder, zijn vrouw en zijn zus zijn overgevlogen om bij hem te kunnen zijn en we hebben een verblijf voor ze geregeld, in de buurt van het ziekenhuis."

Enorme klap

"Dit is natuurlijk een enorme klap voor zijn familie en iedereen die verbonden is met Wigan Athletic", aldus nog Mackay. "We willen hem de best mogelijke medische zorgen verschaffen."

Garcia speelde vorig jaar nog mee op het WK, nu heeft hij dus een andere strijd te strijden. We wensen hem veel succes en veel beterschap in deze moeilijke tijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties