VIDEO: Genk-supporters halen fors uit naar Mboyo

Robby Morren
Robby Morren
| 14 reacties
VIDEO: Genk-supporters halen fors uit naar Mboyo
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De kans dat Mboyo ooit nog voor Genk in actie komt, lijkt elke dag wat kleiner te worden. Zaterdagavond maakten de supporters duidelijk dat ze hem liefst niet meer in het Genk-shirt zien voetballen.

Robby Morren in Lier

'Who the f... is Mboyo', scandeerden de meegereisde supporters voortdurend tijdens de match tegen Lierse. Reken maar dat de aanvaller de volle laag zal krijgen indien hij ooit nog voor Genk aantreedt. De fans zijn de fratsen van Mboyo beu en hebben het helemaal met hem gehad.

Vervelend voor Genk dat Mboyo zelf al naar de B-kern stuurde en een boete oplegde. Nu de supporters wel heel duidelijk maakten hoe ze over Mboyo denken, zit Genk echt met een probleem. De recordaankoop zal zelf ook niet staan te springen om in een vijandige sfeer zijn truitje nat te maken, zo durven we denken.

In schril contrast daarmee stond de steun voor Benji De Ceulaer, wiens contract niet zal verlengd worden. 'Benji ons respect heb je', lieten de fans zien op een groot spandoek. Een duidelijke boodschap richting bestuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties