Zij waren afgelopen weekend de sterkhouders in het buitenland

Zij waren afgelopen weekend de sterkhouders in het buitenland
Foto: © SC

Elke week brengt de redactie u de vijf beste Belgen over de landsgrenzen heen. Met deze week een toekomstige Rode Duivel (ja toch?), een ex-Anderlechtboy en wat verrassende namen.

Michy Batshuayi 

Batshauyi deed het net als twee weken geleden uitstekend voor Marseille. Hij kon twee keer scoren voor l'OM tegen Toulouse. Het werd uiteindelijk 1-6 de ex-Rouche doet zo eens te meer een open sollicitatie naar een selectie voor de Rode Duivels.

Guillaume Gillet

Deed het opnieuw bijzonder goed en scoorde een voor Bastia erg belangrijk doelpunt in de match tegen Nice. Hij trekt steeds beter zijn streng en mag zich stilaan een absolute sterkhouder gaan noemen.

Simon Mignolet

Zag u zijn redding na een corner in de match tegen Blackburn? Enkel dankzij die redding maakt Liverpool nog kans op de FA Cup, want nu mogen ze aan de replays. 

Bram Castro

Nog een doelman die het - alweer - bijzonder goed deed was Bram Castro. Met een heleboel knappe reddingen hield hij zijn team Heracles Almelo heel de match in de strijd tegen ploeg-in-vorm Vitesse. In minuut 94 kaapten ze zo alsnog een puntje weg van de Arnhemmers, belangrijk in de strijd om het behoud.

Kevin Oris

Kevin Oris tot slot is goed begonnen bij zijn nieuwe club uit Zuid-Korea. Meteen pakte hij uit met een doelpunt, al zat er wel een serieuze afwijking in zijn voorzet-schot. Maar goed begonnen is half gewonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties