Reactie Andrade neemt het zichzelf kwalijk: "Gelukkig heb ik mijn teammaats"

Andrade neemt het zichzelf kwalijk: "Gelukkig heb ik mijn teammaats"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een pechdag voor Darwin Andrade. De Colombiaan was de voorbije weken sterk bezig en hield zelfs Van Damme uit de ploeg. Maar vandaag liep alles verkeerd en veroorzaakte hij twee strafschoppen. "Dit is echt een hele slechte dag voor mij", stak hij het zelf ook niet onder stoelen of banken.

Aernout Van Lindt in Brugge

"Ik moet me geen illusies maken: bij die eerste strafschop was ik gewoon te laat", klinkt Andrade vol schuldbesef. "Maar ja, als ik niet tackle, dan gaat hij misschien toch scoren."

Over de tweede kan er meer discussie zijn, het maakt niet uit: twee strafschoppen moeten toestaan is altijd pijnlijk: "Ja, dit doet pijn. Wat een slechte dag voor mij, maar ik moet er voorbij."

Ga niet kunnen slapen

En dat doen je dan maar beter met de steun van vrienden: "Mijn teammaats hebben me gezegd dat dit voetbal is. Ze steunen me enorm, maar het blijft natuurlijk klote."

"Of ik deze nacht ga kunnen slapen? Misschien niet, neen. Het is nu zaak om dit zo snel mogelijk achter me te laten en vooruit te gaan. Te blijven werken op training, want we waren goed vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties