Gesprekken tussen Anderlecht en Atlético: Tielemans niet als inzet!

Nick Goetstouwers
| 13 reacties
Gesprekken tussen Anderlecht en Atlético: Tielemans niet als inzet!
Foto: © Photonews

De vooraanstaande Spaanse sportkrant AS liet vandaag uitschijnen dat een delegatie van Anderlecht en Atlético Madrid gisterenavond rond de tafel zouden gezeten hebben om een transfer van Anderlecht-talent Youri Tielemans naar de Spaanse hoofdstad te bespreken.

Die informatie blijkt volgens bronnen van Het Laatste Nieuws niet te kloppen. Er zou inderdaad een delegatie van Anderlecht naar Madrid zijn afgezakt maar de gesprekken zouden niet handelen over de talentvolle middenvelder van Anderlecht.

Om welke speler het wel gaat is niet geweten. Atlético liet al wel vaker weten erg geïnteresseerd te zijn in Chancel Mbemba. Ook de naam van Aleksander Mitrovic werd al genoemd in Madrid.

Tielemans werd een tijdje geleden al eens gelinkt aan Atlético Madrid. Diego Simeone is een grote fan van de tiener en is van mening dat zijn team behoefte heeft aan nieuwe talentvolle spelers.

Het contract van Youri Tielemans loopt momenteel nog tot 2016. De paars-witte ket gaf Anderlecht enkele maanden geleden echter zijn woord en zou op zijn achttiende verjaardag een nieuwe verbintenis willen tekenen tot 2020. Op die manier wil hij zijn dankbaarheid aan de Brusselse club te tonen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties