Reactie De bewogen avond van Clément Tainmont en Marko Poletanovic: "Die goal was mijn fout"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
De bewogen avond van Clément Tainmont en Marko Poletanovic: "Die goal was mijn fout"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee opmerkelijke figuren uit de zege van Charleroi tegen AA Gent vonden we op het middenveld. Clément Tainmont én Marko Poletanovic sloten de avond af met gemengde gevoelens.

Sander De Graeve in Charleroi

Voor Tainmont was het tijdens de wedstrijd iets minder plezant. "Ik mocht blijkbaar niet scoren, het was echt gek. Bij mijn afgekeurde goal had ik het gevoel dat ik niet buitenspel stond." Even later kon hij een dot van een kans niet afwerken. "Wat voor een save haalde Sels daar weer boven? Net als in de vorige match was hij de man. Fenomenaal."

Wat een save haalde Sels daar weer boven?

Hij liet jammer genoeg wel scoren. "Poletanovic was mijn man, ik verloor hem uit het oog. Gent heeft ook duizend-en-één manieren om stilstaande fases aan te pakken, hé", aldus Tainmont. Poletanovic glunderde tijdens de match, maar verloor wel. "Ik zit met gemengde gevoelens, maar ben blij met die allereerste goal."

Een later contact tussen de twee kon de middenvelder van Gent nog rood opgeleverd hebben. Hij maaide naar de benen van Tainmont op een counter. "Wat ik daar deed, weet ik ook niet. Ja, het was mijn scheenbeschermer die daar in het rond vloog", lachte Poletanovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties