Reactie Kebano dé man in Charleroi: "21, 22, 23 miljoen?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Kebano dé man in Charleroi: "21, 22, 23 miljoen?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de wedstrijd tussen Charleroi en Gent rolde maar één naam over de tongen. 'Moses Simon, speelt hij of niet?' Na de wedstrijd rolde ook maar één naam over de tongen. Niet Simon, maar Neeskens Kebano was dé man.

Sander De Graeve in Charleroi

Met twee goals bracht hij het zelfvertrouwen van Gent een fikse knauw toe. "Het was de Kebano van de grote dagen", strooide Damien Marcq achteraf met lof. En terecht. De Congolees was het verschil tussen winst en zelfs verlies in de allereerste Play-off 1 wedstrijd van Charleroi in eigen huis.

Ook algemeen manager Mehdi Bayat, altíjd een vrolijke vogel na een zege en tout court een opmerkelijk figuur, zag er de humor van in. "Als Moses Simon twintig miljoen waard is, hoeveel willen jullie dan geven voor deze", grapte Bayat terwijl hij Kebano haast wurgde. "21 miljoen, 22 miljoen, 23 miljoen? Zeg het maar."

Ik wou gewoon scoren

Kebano zelf stapte vooral met een geslaagde persoonlijke missie het veld van het Stade du Pays af. De penaltymisser in de reguliere competitie spookte immers nog door zijn hoofd. "Echt, ik wou gewoon scoren vanavond gezien de gebeurtenissen van de vorige wedstrijd. Neen, die herhalen ga ik niet doen", lachte Kebano.

De kleine Congolees scoorde opnieuw met het hoofd. "Het is mijn vierde al dit seizoen. Het begint zo stilaan een specialiteit te worden, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties